L’AGÈNCIA DE MÀRQUETING DEL PIRINEU

#MakingBusinessGrow

OFERTA LIMITADA! 5 REGALS PER A 5 EMPRESES

Contracta ara la Gestió de xarxes socials i et regalem la pàgina web

Tot el que necessites per a la teva marca digital està a Social Trends

Màrqueting digital

Màrqueting digital

Aconsegueix visibilitat online per al teu negoci, arriba a més persones, comunica’t de forma efectiva i genera més ingressos a través d’estratègies de màrqueting adaptades a la teva empresa, i les solucions de màrqueting digital que t’ofereix Social Trends.

Disseny web

Disseny web

Els teus clients et trobaran des de qualsevol dispositiu abans que a la teva competència. A Social Trends dissenyem la teva pàgina web adaptada a les necessitats i objectius de la teva empresa. Realitzem webs amb disseny responsive i amb optimització SEO.

Social Media

Social Media

Descobreix com les xarxes socials poden fer créixer el teu negoci gràcies a un bon Pla de gestió. A Social Trends creem la teva estratègia de Xarxes Socials, les administrem, monitoritzem i et presentem mensualment els resultats obtinguts.

Disseny gràfic

Disseny gràfic

Fes que tothom recordi la teva marca gràcies a creativitats originals i amb dissenys exclusius. Dissenyem les teves pròpies creativitats adaptades a tots els suports digitals. Creem logotips i manuals d’identitat corporativa per a què tothom pugui recordar la teva imatge.

Continguts Digitals

Continguts Digitals

Emociona al teu públic a través dels continguts digitals. L’important no és el Què, és el Com. A Social Trends creem tot tipus de continguts digitals: textos optimitzats per a buscadors d’Internet, creativitats per a xarxes socials, il·lustracions i vídeos.

Assessorament i formació

Formació

Aprèn a utilitzar les xarxes socials, a redactar els teus propis continguts, a administrar el teu web i a crear estratègies per posicionar la teva marca a Internet. Oferim assessorament i formació a empreses i institucions públiques per millorar la seva comunicació online.

Sigues tan bo que ningú pugui ignorar-te

@SteveMartinToGo

Empreses que confien en Social Trends

L’única manera de fer un treball genial és estimar el que fas

@SteveJobs

¿És Social Trends necessari per a la teva empresa?

Si tens un negoci que t'apassiona

A Social Trends volem treballar amb persones amb il·lusió per veure com creix la seva empresa. Així el resultat només pot ser positiu. T’ajudem a obtenir més visibilitat i posicionar-te a Internet a través de solucions digitals. T’oferim tot tipus de solucions per ficar al teu abast totes les novetats i les millors eines del màrqueting digital.

Vols atraure més clients

El teu negoci ajuda a millorar la vida de les persones però et falten clients. Amb un Pla de màrqueting estratègic serà més fàcil arribar al teu públic objectiu.

A Social Trends analitzem la teva empresa, el teu mercat, el teu públic objectiu i la teva competència, i creem una estratègia de màrqueting integral per a què puguis seguir treballant amb uns objectius ben definits, i un pla d’acció que et permetrà aconseguir grans beneficis.

Vols ser un referent al teu sector

Els teu clients busquen les millors marques i els millors serveis. Per això t’ajudem a posicionar-te al teu sector. A l’Agència de Màrqueting digital Social Trends creem tot tipus de continguts digitals com textos optimitzats i creativitats per millorar la teva presència online i ajudar-te a tenir millor visibilitat. A més creem estratègies digitals per ser implementades a les plataformes online.

Estàs disposat a invertir per guanyar més.

La teva empresa necessita invertir per facturar més. Per això Social Trends inverteix en temps i formació, per oferir-te els millors serveis i revaloritzar el teu negoci atraient nous clients.

El món digital canvia i avança molt ràpidament, per això Social Trends s’encarrega del teu Pla de mitjans socials. Gestionem la teva empresa a Internet i administrem el teu web i les teves xarxes socials de manera professional, perquè no t’hagis de preocupar de res.

Que el teu negoci funcioni és el nostre primer objectiu, per això cuidem al mil·límetre i amb molta cura cada projecte en el que treballem amb tu. A Social Trends comptem amb professionals formats i especialitzats en cada un dels serveis que oferim (Solucions de Màrqueting, Campanyes Publicitàries, Administració i Plans de Xarxes Socials, Disseny de Continguts Digitals, Disseny Gràfic i Disseny de Pàgines WEB, a més de Disseny d’Aplicacions per a dispositius mòbils i serveis d’Assessorament i Formació per a empreses i institucions públiques) d’aquesta manera els resultats que obtindrà la teva empresa a través dels serveis de Social Trends són inigualables. Descobreix tots els avantatges que Social Trends ofereix per a la teva empresa.

A Social Trends t’orientem gratuïtament després d’analitzar en quina situació es troba la teva empresa a les xarxes socials. En primer lloc has d’omplir la sol·licitud, només serà un parell de minuts. Un cop enviada la sol·licitud, un assessor es ficarà en contacte amb tu durant les següents 48 hores laborables per, finalment, poder ajudar-te a trobar les teves necessitats i donar-te les claus per millorar la comunicació del teu negoci.

12 + 8 =

Estàs en bones mans, a Social Trends t'ajudem

Per al desenvolupament del teu negoci és imprescindible comptar amb l’ajuda d’un equip de professionals del Màrqueting Digital per poder estar present a Internet. No pensis que el màrqueting és només a l’abast de grans empreses. A Social Trends t’oferim aquest servei de la manera més professional i adaptada a les teves necessitats.

 

Qui hi ha?

Qui hi ha?

Descobreix qui està darrere de Social Trends. No som extraterrestres, però estem buscades.

 GRATIS eBook

Tenim un regal per a tu

Comunica el valor del teu negoci i augmenta els ingressos.

Blog

Estàs a l'última?

Al blog trobaràs informació molt útil sobre tendències de màrqueting, trucs i consells.